Tikøb Idrætsforenings Websteder > Tikøb Fodbold > Kronborg Cup – 2018

Kronborg Cup – 2018

Velkommen til Kronborg Cup v/TIF

TIF støtter Kronborg Cup 2018 ved at afholde U-9 afviklingen lørdag/søndag d. 11/12 august 2018.

For første gang er TIF en del af Kronborg Cup, som vi glæder os alle til at supportere. Det bliver lidt hektisk optil week-enden samt fuld fart på lørdag & søndag.

Parkering:
Under hele afviklingen af Kronborg Cup parkeres der i Tikøb, efter samme princip som ved afholdelse af Loppemarkede – i hele byen.

Dog er der parkeringsvagter i hele byen for at hjælpe samt sikre at der ikke bliver parkeret oppe i skolegården, forenden af Helgesvej samt på Brugsforeningens parkeringsplads, som er forbeholdt kunderne til SPAR.

Vejen overfor skolen ved Præstegårdsvej bliver brugt til aflæsning/afhentning i bus af de små før kampe og efter afslutning

Kampe:

Afvikling og kampprogram kan følges her –> ProCup