Tikøb Idrætsforenings Websteder > Tikøb Golf > Herreklubben

Herreklubben

Tikøb Golfs herreklub henvender sig til klubbens medlemer der ligger på HCP 36 og under.

Vi spiller på onsdage med TeeOff kl. ca. kl. 16:45

Herreklubben drager på langbane: Vi planlægger med at besøge FGC fredag d. 1. juni & fredag d. 31. august. Begge fredage med Tee-Off kl. 15:00 med efterfølgende spisning på Sweet Spot.

Som nyt tiltag fra 2018 introducerer vi et TILBUD om at betale matcher for hele året på 250,- istedet for 30,-/match, som er den nye matchfee. Det forsimpler og forenkler administrationen for  Herreklubben. Har man lyst til at betale 30,-/match er det helt fint.

Herudover bibeholder vi introforløbet for nye håbefulde fra sidste år. Første match/deltagelse er gratis, hvor vi afgør hvorvidt medlemmets handicap passer overens med spillet.

Mød op til hyggeligt golfspil i Herreklubben :-D.

HUSK! Skulle man blive forsinket et par minutter en dag, ringer man til én af de nedenstående eller en anden der er mødt…

Ansvarlig for Herreklubben:

Jon Tallbacka