Tikøb Idrætsforening Websteder > Tikøb Golf > Web/Indlæg

Web/Indlæg

Har du ønsker eller ideer til hvad der skal være på Golf hjemmesiden, kan du skrive til nedenstående evt. ringe.

Mvh. Webmaster – E-mail: webmaster@tikob-golf.dk

Webmaster:
Jon Tallbacka
Tlf.: 2267 6440
13 kommentarer til “Web/Indlæg
  1. admin siger:

Komentarer, forbedringer, indlæg er velkomne.

• Jannick Rantzau Nielsen siger:

Kære “admin”
      Havde som sædvanlig ikke været opmærksom på tilmeldingsfristen til bl.a. klubmesterskabet.
      Her onsdag ser jeg så, at startlisten er opsat – MEN at der er to personer, der er streget som “udgået” – De passede lige på Ida og mig, så jeg skrev vores navne på, hvor de pgl. var udgået.
      Men jeg ville lige følge op med en meddelelse til matchudvalget men kunne ikke umiddelbart finde navne/mailadr. at skrive til.
      Har jeg søgt de forkerte steder?
      I den bedste hensigt
      Jannick

Hej Jannick,

Tak for din henvendelse.

Som udgangspunkt bør navn og kontaktinformation forefindes nederst på både tilmeldings- og startliste. Kan forstå at dette beklageligvis har manglet. Har videregivet inforamtionen til matchudvalget med forventning om at kontaktinformation altid skal fremgå.

2. Mette Brauer siger:

Hvor kan jeg finde noget om golfklubben. Hvad koster det at være medlem? Kræver det dgu kort at spille på banen? Er det 18 hullers bane?

Hej Mette

Hvis du skriver til formand@tikob-golf.dk vil han hjælpe dig videre.
      Det koster 800,-/år at være medlem vilket ikke kræver DGU medlemskab. Det er en frivillig forening, tilknyttet Tikøb Idrætsforening – tikob-if.dk – som drives af frivillige i lokalområdet.

Mvh, Jon

3. Pær Rasmussen siger:

Hvordan bliver man medlem?
    Jeres hjemmeside har ingen anvisninger.

Hej Pær,

Dine kommentar er taget ad notam. Hjemmesiden vil blive opdateret med information om TIF-Golf og meldemskab.

Beklager ventetiden, grundet ferie.

Mvh. Jon

4. Mogens Nymann Andersen siger:

hvor kan jeg finde vedtægterne.

venlig hilsen Mogens Andersen nr.251

5. Hanne Rafn siger:

Jeg søger stadig oplysninger om medlemskab, og hvad det koster!?
    Hanne

6. Helge Lykke siger:

Hej Jon
    Hvad er der blevet af aftalen om at spille på Fredensborg i 2017 til reduceret greenfee?
    Helge Lykke

• admin siger:

Hej Helge

Aftalen er stadig aktiv og gældende – 30% af ordinær GreenFee –> 280,- i hverdagene & 350 ,- i weekenderne.

Har lidt issues med hjemmesiden for tiden, derfor er info forsvundet. Når jeg har vundet kampen vil info være tilstede igen.

/Webmaster