Kronborg Cup

Velkommen til Kronborg Cup v/TIF

TIF støtter Kronborg Cup 2023

For fjerde gang er TIF en del af Kronborg Cup, som vi glæder os alle til at supportere. Det afholdes i år i weekenden d. 12-13 August på Tikøb IF-anlæg på Præstegårdsvej og på Harreshøjvej. Det vil primært være i tidsrummet 8 – 17, begge dage.

Kronborg Cup estimerer at det vil betyde at mellem 1000 – 1200 spillere, forældre og andre tilskuere vil lægge vejen forbi vores 2 anlæg i løbet af weekenden.

Med så mange mennesker medfølger også en del trafik i byen.

Tikøb IF har derfor lavet en kort over byen med parkeringsanvisninger. Tikøb IF stiller med P-vagter, således at disse parkeringsanvisninger følges og det ikke ender i et parkeringskaos i og omkring byen. Brugsforeningens parkeringsplads er kun forbeholdt kunderne til SPAR.

Vejen overfor skolen ved Præstegårdsvej bliver brugt til aflæsning/afhentning i bus af de små før kampe og efter afslutning

Kampe:

Afvikling og kampprogram kan følges på Kronborgcup hjemmeside

Et så stort arrangement kræver en del frivillige, så skulle du/I have tid og lyst til at give en hånd så kontakt en af os fra Styregruppen Tikøb. Vi skal bruge frivillige som P- Vagter, Kampledere, forplejningsfolk og folk til at holde vores anlæg og faciliter rene.

Vedr. P-vagter & Kampledere: Kontakt Ole Steen Hansen, Privat@bo10.dk
Forplejning: Kontakt: Merete Wichmand, wichmand61@hotmail.com
Team Rent anlæg: Kontakt: Ina Hansen, Inashansen@gmail.com

Vi håber at I har lyst og tid til at lægge vejen forbi vores hyggelige anlæg og se fremtidens unge talenter spille fodbold

Med sportslig hilsen
Styregruppen Tikøb
Mikkel, Ina, Merete, Morten og Ole

Parkering:
Under hele afviklingen af Kronborg Cup parkeres der i Tikøb, efter samme princip som ved afholdelse af Loppemarkede – i hele byen.