Tikøb Idrætsforening > Bestyrelsen > Årets leder

Årets leder

Årets leder Tikøb IF 2017

Årets lederpris gives til en person eller flere, som har lavet et stykke ekstraordinært, frivilligt og ulønnet arbejde i foreningen. Selve prisen, som er en glas figur, er skænket af vores venskabs klub i Sverige, Åby IF, og som er en vandre pokal.

Årets lederpris går til en person som man let kan kalde en blæksprutte. Personen er engageret næsten alle steder i foreningen og byen. Hun har overskud, og er altid klar til at give en hånd eller udfører en opgave. Pris modtager er Merete Wichmand, og selvom hun tidligere har fået prisen for 10-11 år siden, kører hun stadig i samme tempo. Efter min mening helt utroligt at hun kan overskue alle de poster og opgaver hun bestrider. For lige at nævne nogen, så er det formand for gymnastik, kasserer golf afdelingen, kasserer ungdomsfodbold, passer kiosk og køber slik ind til kiosk, hjælper vennerne med opgaver. Ja der er helt sikkert mere. Og hun viser altid overskud og er med alle vegne. Alt dette har meget stor værdi for en forening som vores, hvor det ofte er svært at finde frivillige, og netop derfor træder Merete til. En stor tak for dit arrangement og åbenhed. Et kæmpe tillykke.

Årets leder 2017 er Merete Wichmand